vhvg

Weer die stralende lach: behandelopties

Geplaatst op

Het is tegenwoordig mogelijk om weer een stralende lach te hebben zoals je die vroeger had. Het zijn behandelingen die dit voor je kunnen realiseren. In deze blog nemen we de behandelopties met je door. Tandarts Amsterdam staat je graag bij en helpt je om de stalende lach weer te krijgen. Ontdek de mogelijkheden en laat je informeren door een expert.

Thuis bleken

Veel mensen hebben wel gehoord van tanden bleken. Het wit maken van de tanden met behulp van peroxide. Niet iedereen weet dat je thuis ook je tanden kunt bleken. Natuurlijk niet zomaar, want het is een behandeling waar wel de nodige risico’s aan vastzitten. Je tandvlees kan beschadigen en je tanden kunnen een onnatuurlijk witte kleur krijgen. Als je in samenspraak met een tandarts thuis gaat bleken, dan weet je zeker dat de behandeling het gewenste effect gaat hebben. Je krijgt van de specialist een bitje mee dat je tijdens de nacht in moet doen. Hier doe je gel in waarin een bepaalde hoeveelheid peroxide zit. Na een week zie je al resultaten.

Behandeling bij tandarts

Een andere behandeling om je stralende lach van vroeger terug te krijgen, is een bleekbehandeling bij de tandarts. Deze gaat een beetje anders dan de bleekbehandeling die je thuis kunt doen. Bij tandarts krijg je ook een bitje in, maar er komt ook een speciale lamp bij deze behandeling kijken. Deze lamp zorgt ervoor dat je tanden sneller bleken. Veel mensen prefereren deze behandeling, omdat je heel goed kunt bepalen hoe wit je tanden worden.

Facings

Niet alleen bleekbehandelingen thuis of bij de tandarts zorgen voor een stralende lach. Ook facings geven je die stralende lach terug. Facings zijn plaatjes van composiet of porselein die om je tanden geschoven worden. Met deze techniek kun je ook schuine tanden recht laten lijken. Veel mensen zijn bekend met deze tandheelkundige techniek. De meeste tandartsen plaatsen alleen nog facings gemaakt van porselein. Het verschil met de composiet variant is dat deze sneller verkleurt en vervangen moet worden.

Conclusie

Een groot aantal mensen wil jeugdig zijn en lijken. Het maakt dan niet uit hoe oud ze zijn. Daarom zijn er ook zoveel behandelingen die dit mogelijk maken, zoals Botox, fillers en facelifts. Ook op tandheelkundig gebied wordt er veel aan het esthetische aspect gedacht. Bleekbehandelingen en facings zijn daar een uitstekend bewijs van. Laat je bij een tandarts informeren over de verschillende behandelingen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over gezondheid? Lees dan onze blogs. Tal van tips komen dan naar voren.

Contactgegevens

Via info @ vhvg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden