vhvg

Vier herstel naar een ziekte

Geplaatst op

Het is goed om te vieren dat je hersteld bent van een ziekte. Het kan van alles zijn. Je mag dankbaar zijn dat je weer gezond rond kan lopen en de dingen kan doen waar je van houdt. Zo zijn er tal van zaken waarmee je de goede dingen in het leven kunt vieren. We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee jij kunt vieren dat er een nare periode is afgesloten en een betere aangebroken is. Lees snel met ons verder. 

Samen uiteten gaan en een weekend weg 

Het is superleuk om samen uit eten te gaan in combinatie met een weekend weg. Zeker wanneer de coronacrisis het toelaat is het mogelijk om lekker uit eten te gaan en te genieten van de tijd met elkaar. We hebben lang thuis gezeten en dit is natuurlijk voor heel veel mensen een dramatische tijd geweest op allerlei vlakken. Hoe mooi is het dan om te vieren dat het allemaal weer kan, met bijvoorbeeld mooie sieraden die je cadeau doet. Of hoe geweldig is het om te kunnen vieren dat je weer gezond rond kunt lopen maar dat je hersteld bent van een ziekte, misschien wel van corona. Heb je bijvoorbeeld de dochter die bijzonder van oorbellen houdt, dan zijn roze oorbellen van julidansjewels.nl een uitstekende keuze. 

Neem een sieraad of een tatoeage 

Er zijn veel mensen die een sieraad of een tatoeage nemen ter gelegenheid van een belangrijke gebeurtenis in het leven. Bij sieraden kun je dan denken aan een medaillon of een armband, een horloge of een ring. Daar kun je mooi iets in laten graveren.

Een tatoeage is eigenlijk een beetje het laten graveren van jezelf. Het mooie van een tatoeage is dat het van alles kan zijn, een portret, een fantasietekening, een symbolisch teken, et cetera. Het is echt bijzonder om een tatoeage te laten zetten omdat deze natuurlijk niet meer weggaat, tenzij je hem laat verwijderen met een laser natuurlijk. Anders is een tatoeage een permanente aangelegenheid die geschikt is om een gebeurtenis in een leven te benadrukken die je in ere wilt houden / gedenken omdat het zo bijzonder is geweest.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over gezondheid? Lees dan onze blogs. Tal van tips komen dan naar voren.

Contactgegevens

Via info @ vhvg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden