vhvg

Verschillende esthetische tandartsbehandelingen

Geplaatst op

De meeste mensen houden ervan om een gebit te hebben dat straalt en er mooi uitziet, zodat wanneer ze lachen er een positieve sfeer ontstaat tussen mensen. Het is erg belangrijk dat je om de zoveel tijd naar de tandarts gaat om een controle te laten doen om zo je gebit orde te houden. Er kunnen dingen zijn waar je je aan stoort als het gaat over de esthetiek van je gebit. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dingen te veranderen zodat je je er niet aan hoeft te blijven storen. Bij Tandarts Capelle aan den IJssel helpen ze je graag verder met de verschillende behandelingen die nodig zijn om je gebit helemaal in topconditie te brengen. 

Esthetische behandelingen bij de tandarts 

Er zijn verschillende esthetische behandelingen bij de tandarts te doen waar je sowieso veel profijt van gaat hebben. Wanneer je zit met bepaalde problemen aangaande je gebit dan is het mogelijk om de tandarts deze te laten oplossen met behulp van de slimme, pijnloze en niet al te dure behandelingen. We nemen ze hieronder met je door.

Tanden bleken. Je hebt er vast wel van gehoord; in Hollywood weten ze het trouwens al langer; het is mogelijk om je tanden te laten bleken bij de tandarts. Deze dentale expert doet het met peroxide en een speciale lamp. Zo is het mogelijk om je gebit weer vele tinten lichter te laten worden. Kies altijd voor een tint die natuurlijk is en dus bij je past, wanneer je dit niet doet en dus voor veel te witte tanden gaat, dan zal het resultaat onnatuurlijk zijn en dat is niet mooi.

Facings. Een andere trend die tegenwoordig aan de is, is het laten plaatsen van facings. Dit is een schild rond je tanden dat gemaakt is van composiet en waarmee tanden qua kleur en vorm gemakkelijk door de tandarts gecorrigeerd kunnen worden. Ook hier geldt dat het belangrijk is om een tint te kiezen die past bij de natuurlijke kleuren die de andere tanden hebben.

Conclusie 

Wanneer je zit met de staat van je gebit en je niet tevreden bent over de esthetische kwaliteiten ervan, dan is het mogelijk om naar de tandarts te gaan voor een esthetische behandeling. Neem contact op met de tandarts en zorg ervoor dat je niet te lang blijft rondlopen met eventuele problemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over gezondheid? Lees dan onze blogs. Tal van tips komen dan naar voren.

Contactgegevens

Via info @ vhvg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden