vhvg

Maak jezelf blij met een preowned horloge

Geplaatst op

Gassan.com heeft de nodige pre owned horloges waaruit je kunt kiezen. Deze juwelier uit Amsterdam gaat alleen voor topklasse. We nemen in deze blog precies met je door wat de verschillende voordelen van deze horloges zijn. 

Lees snel met ons verder en doe je voordeel met de tips die we je geven. 

Vaak voordeliger dan een nieuw horloge

Zoals het met veel tweedehands spullen gesteld is, zul je kunnen profiteren in financiële zin wanneer je een preowned horloge aanschaft. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat het horloge gebruikt is en dat de verkoopprijs dan in vele gevallen een stuk lager is. Zo is het mogelijk om een high-end horloge om de pols te krijgen voor een beduidend lager bedrag vergeleken met een nieuw horloge. Natuurlijk is het in sommige gevallen wel zo dat preowed horloges van topmerken als Rolex (zeker van een bepaald type) zeer waardevast zijn. Dat maakt de prijs wat duurder, maar dan is het horloge wel een goede investering. 

Cadeau voor een goed gevoel

Natuurlijk zijn preowned horloges niet alleen geschikt om zelf te dragen (waardoor jij jezelf kunt verwennen, relaxen en plezier maken, erg belangrijk voor je gezondheid). Je kunt ze ook heel prima cadeau doen. Je kinderen of kleinkinderen zullen er zeker erg blij mee zijn. Het is dan ook een cadeau voor het leven. Dit houdt in dat ze het zeer lang kunnen dragen (misschien alleen bij hele bijzondere gelegenheden), op deze manier is het echt een (investerings)object dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Dat zorgt voor een goed gevoel, sterke band en een gezond geestelijk welzijn. 

Een high-end horloge gaat erg lang mee en op deze manier is het mogelijk om een zeer handig gebruiksvoorwerp/sieraad te hebben. 

Bij de meeste juweliers kun je wel preowned sieraden vinden, maar bij Gassan in Amsterdam zul je de topkwaliteit vinden die je zoekt. We raden je zeker aan om gebruik te maken van de kennis en kunde die deze juwelier je te bieden heeft. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over gezondheid? Lees dan onze blogs. Tal van tips komen dan naar voren.

Contactgegevens

Via info @ vhvg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden