vhvg

Cosmetische behandelingen die nu populair zijn 

Geplaatst op

Cosmetica is zoveel meer dan feel-good massages en ontspanning. Schoonheidsstudio’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit cosmetische apparaten. Cosmetische behandelingen met apparatieve methoden zijn niet-invasief. De behandelingen beloven zachter en minder belastend voor gezicht en lichaam te zijn dan esthetische chirurgische procedures. Het gezicht en het lichaam kunnen nog steeds effectief en professioneel behandeld worden dankzij innovatieve apparatentechnologieën. Lees er meer over. 

Krijg een verbeterde huid

Cosmetische apparaten kunnen niet alleen gebruikt worden voor huidonzuiverheden, maar ook voor kleine rimpels, plooien, littekens of verstopte poriën. Een apparaatbehandeling is bedoeld om sterk geconcentreerde werkstoffen beter in de huid af te geven. Apparaatbehandelingen beloven snel zichtbare resultaten en een verbeterd huidbeeld. Met apparatieve methoden kunnen serums en hooggedoseerde concentraties werkstoffen uit ampullen ook in diepere huidlagen worden gewerkt.

Apparatieve cosmetica kan cliënten ook helpen voor of na een zwangerschap of operatie. Of cliënten nu komen met puistjes, rimpels willen verminderen of gewoon het uiterlijk van hun huid willen verbeteren, er is een cosmetisch apparaat voor elke behoefte.

Populaire apparatieve cosmetische apparaten

Er zijn veel cosmetische apparaten op het gebied van apparatieve cosmetica. We willen je graag kennis laten maken met een van de populairste: ultrageluid.

Ultrageluidtechnologie is tegenwoordig een van de standaardapparaten in cosmetische studio’s. De technologie is gebaseerd op trillingen en oscillaties. Ultrageluid produceert hoge tonen die voor het menselijk oor niet waarneembaar zijn. De frequenties van het ultrasone apparaat wekken trillingen op en verwarmen de huid. De geluidsgolven die uit een ultrasoon apparaat komen hebben water of gel nodig als geleidend medium om zich voort te planten.

Met behulp van een ultrasoon apparaat kunnen werkstoffen in de vorm van gel of hyaluronzuur (fillers) beter en gerichter in de huid worden opgenomen. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd door de warmte en de massage. Zo worden de aanmaak van collageen en de stofwisseling gericht gestimuleerd. Ultrasone toepassingen zijn bijzonder populair voor gezichtsverzorging.

Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling is een zeer populaire cosmetische behandelmethode. Hij is verkrijgbaar in verschillende varianten. De technologie zorgt voor een mechanisch peelingeffect. De bovenste huidlagen worden mechanisch verwijderd met behulp van microkristallen van aluminiumoxide, microfijn zand, een zoutoplossing, een water-gasmengsel of diamanten opzetstukken.

Klassiekers 

Natuurlijk hebben we ook nog de inmiddels klassieke cosmetische behandelingen: Botox, fillers en haarimplantaties. Haarimplantatie Zantman Kliniek helpt je graag met informatie en behandelingen over haarimplantatie. Het is altijd goed om de nodige informatie in te winnen, zo weet je waar je aan toe bent. Check altijd of de kliniek op en top is voordat je een behandeling laat doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over gezondheid? Lees dan onze blogs. Tal van tips komen dan naar voren.

Contactgegevens

Via info @ vhvg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden